Srpnové prodejní akce

Praktické pomocníky H+B na opravy elektroinstalace v autech, turistické vybavení jako jednokomorový batoh či přenosný BT reproduktor, nebo kvalitní kuchyňský nůž mohou naši registrovaní zákazníci získat jako odměny za své srpnové nákupy náhradních dílů značek HERTH+BUSS, SKF a SIDEM. Stačí dosáhnout požadovaného obratu v daném sortimentu.

Např. oblíbená značka HERTH +BUSS tak ke svým mechanickým dílům nejen na asijské vozy, elektrickým dílům a příslušenství nabízí v srpnu jako odměnu navíc také univerzální digitální multimetr vhodný do každé autodílny.

Při splnění druhého z obratových cílů pak dostanete praktickou testovací sadu TesTip sestavenou speciálně pro snadné hledání / řešení problémů v elektroinstalaci motorových vozidel.

K vysoce kvalitním ložiskům či rozvodovým sadám a podvozkovým dílům SKF v srpnu můžete získat turistický batoh Hannah Skipper Blue s objemem 28 l, který kromě praktických bočních kapes na lahev a pohodlných polstrovaných popruhů nabízí také anatomicky tvarovaný a odvětrávaný zádový systém.

Druhou odměnou srpnové prodejní akce SKF je pak bezdrátový přenosný BT reproduktor JBL Flip Essential s výkonem 2× 8 W a zvukem bohatým na basy. Díky výkonné baterii vydrží hrát až 10 h v kuse a zásluhou válcového designu s odolným povrchem a váhou pouhých 470 g je ideálním společníkem na cesty.

Atraktivní odměnu nabízíme také k čepům, ramenům, stabilizátorům, silentblokům a dalším podvozkovým dílům SIDEM.

Za každých 3.000 Kč obratu bez DPH v kompletním sortimentu této značky získáte kuchyňský nůž Tescoma AZZA Santoku o délce 18 cm.

Veškeré náhradní díly nejen uvedených akčních značek najdete v našem e-shopu Connect (https://shop.sag.cz/).